Honlap indulás

2021.01.25 Szerző: Király László

TISZTELT LÁTOGATÓ!

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Gyáli Kertbarát Kör, Gyál Város legrégebbi civil szervezete 2021 január hónapban, honlapot indított.

Honlap indulás

Azért hogy minél szélesebb körben tudjuk tájékoztatni az érdeklődő kertészkedést kedvelő lakosságot, valamint szakmai tanácsokkal segíteni. Népszerűsíteni a környezet kímélő eljárások elterjedését, valamint megszervezni a közterületek gondozását.
A Kertbarát Kör célja: a gyáli kerttulajdonosok gazdasági, szakmai érdekeinek képviselete és védelme, a kertészeti kultúra fejlesztése, a lakosság környezetvédelmi mozgósítása, melyben a tagságon kívül minden lakos részt vehet. A kerttulajdonosoknak sok új módszerrel kell megismerkedniük, hogy valóban szép gyümölcsöse, szép virága legyen kertjüknek. Ez a mozgalom elidegenedő világunkban közelebb hozza a szomszédokat, a közös érdeklődésű embereket. A Kertbarát alkotó típusú ember, aki segítőkész és szereti a barátságot. Januártól a rendszeres tagi rendezvényeken aktuális témákban előadás hangzik el, és ez nyilvános nem csak a tagok részére. Most a vírushelyzet határozza meg, hogy mikor tudjuk a rendezvényeinket megtartani. Évente megrendezzük március elején a METSZÉSI BEMUTATÓT. Részt veszünk városunk arculatának szépítésében, alakításában, virágok ültetésével és a parkok gondozásának besegítésével egész évben.

Minden hónap utolsó csütörtöki napján 14.00-órai kezdettel tartjuk a foglalkozásokat, Gyálon az Arany János Közösségi Ház kamaratermében.
Minden növény és kertbarátot szeretettel várunk!

Gyál, 2021.01.25.

Király László
elnök